Obráťte sa na nás so svojimi otázkami a zdravotnými problémami.

Na Vaše otázky sú pripravení odpovedať naši odborníci - lekárnici, ktorých nájdete v každej členskej lekárni. Obráťte sa na nás so svojimi otázkami a zdravotnými problémami.

Aby sme Vám mohli poskytnúť plnohodnotné poradenstvo, prosíme Vás o uvedenie veku, pohlavia, prípadných zdravotných komplikácii a užívania iných liečiv.

Vaša otázka bude po zodpovedaní zverejnená v príslušnej kategórii. Ak zadáte emailovú adresu, budeme Vás o odpovedi informovať prostredníctvom emailu.

  • Imunita
  • COVID-19
žena, 64 rokov 25. 07. 2021
žena, 64 rokov 25. 07. 2021

Dobrý deň chcela by som sa poradiť som žena 64

Dobrý deň chcela by som sa poradiť som žena 64 rokov už asi 9 rokov užívam lieky na vysoký krvný tlak Stadapres 12,5 a Moxostaf 0,4 môžem sa dať zaočkovať proti Covidu

Dobrý deň,
Váš stav je stabilizovaný a nie je dôvod obávať sa očkovania, skôr by Vám mohlo uškodiť, keby ste sa nakazili Covidom. Kontraindikáciou je len akútne zápalové ochorenie a to nie je Váš prípad.
Prajem veľa zdravia.
  • Imunita
  • COVID-19
žena, 34 rokov 19. 07. 2021
žena, 34 rokov 19. 07. 2021

Dobrý deň. Mám 34rokov a mám obezitu bmi

Dobrý deň. Mám 34rokov a mám obezitu bmi 38. Mám schizoafektívnu poruchu manický typ a beriem lieky haloperidol,rispen,depakine chrono, podla potreby calmaben ,atarax, mám alergiu na grep, ibuprofen a teraz mi zistili myóm a cystu. Môžem sa zaočkovať proti covid vakcínou Janssen Johnson a Johnson?

Dobrý deň,
žiadne z uvedených zdravotných problémov ani podávané lieky nie sú dôvodom na oddialenie očkovania, pokojne teda môžete.
Pekný deň.